Nyhedsbrev
Vaccination

Vaccination på Haderslev Hjorte og Løve Apotek

Her på Haderslev Hjorte & Løve Apotek samt Christiansfeld Apotek har vi vaccine-certificeret personale stående klar til at give dig et stik. Det kræver ingen tidsbestilling og vi vaccinerer i hele åbningstiden indtil en halv time før lukketid.

Influenza vaccination

Influenzavaccination er en rigtig god idé – både for personer i risikogrupperne, virksomheder og hele samfundet.

Hvorfor? Fordi influenza er en utilregnelig størrelse. Nogle år rammer den hårdt, andre år slipper vi lettere gennem influenzasæsonen, der typisk varer fra december til marts. Desværre kender man aldrig omfanget af et influenzaudbrud, før sæsonen er omme. Derfor kan influenzavaccination være med til at forebygge sygdom.

På apoteket kan borgere blive vaccineret nemt og enkelt.

Vi tilbyder influenzavaccination fra 1. oktober 2022 og frem til 28. februar 2023

Det koster 199,-

Vi kan desværre ikke tilbyde gratis vaccination mod influenza. Region Syd har ansvaret for vaccination af risikogrupper i år, og regionen har lige nu fravalgt apotekerne som vaccinationssted.

Vi henviser derfor til at booke en til på et vaccinationscenter her: Her kan du blive vaccineret

Firma aftale

Pas ekstra godt på dine medarbejdere i influenzasæsonen - få en firmaaftale

Vi tilbyder virksomheder og organisationer attraktive løsninger, som kan tilpasses den enkelte virksomhed. Vores priser er gennemsigtige, da der betales for det antal vacciner, der gives. Der kommer ingen ekstra omkostninger, kørsel eller gebyrer oveni.

Få en aftale, der passer jer

Vi tilbyder to forskellige løsninger:

  • Vaccination på et valgfrit APOVAC apotek i hele landet. Dette er vores mest efterspurgte og fleksible virksomhedsaftale. Her kan medarbejderne blive vaccineret på et af APOVACs knap 400 apoteker uden tidsbestilling. Prisen er 199 kr. pr. vaccination. Vaccinationer er en momsfri sundhedsydelse.
  • Vaccination på arbejdspladsen. Vi tilbyder også vaccination i jeres virksomhed, hvis der er mindst 25 medarbejdere, der skal vaccineres. Prisen er 239 kr. pr. vaccination. Vaccinationer er en momsfri sundhedsydelse. Prisen er inklusiv diverse omkostninger forbundet med transport, administration eller andre til vaccinationen henførbare omkostninger.
 Ønsker du en firmaaftale, så tilmeld dig her: Indsend en virksomhedsaftale – APOVAC

COVID-19 vaccination

Vi kan desværre ikke tilbyde gratis vaccination mod Covid-19. Region Syd har ansvaret for vaccination af risikogrupper i år, og regionen har lige nu fravalgt apotekerne som vaccinationssted.

Vi henviser derfor til at booke en til på et vaccinationscenter her: Her kan du blive vaccineret

Vaccine mod pneumokok (lungebetændelse)

Vi kan desværre ikke tilbyde vaccination mod lungebetændelse. Region Syd har ansvaret for vaccination af risikogrupper i år, og regionen har lige nu fravalgt apotekerne som vaccinationssted.

Vi henviser derfor til at booke en til på et vaccinationscenter her: Her kan du blive vaccineret

Stivkrampe & Difteri vaccination

Er det mere end 10 år siden, du sidst er vaccineret mod tetanus (stivkrampe) og difteri (diTeBooster eller fuldført børnevaccinationsprogram), kan du blive vaccineret på Haderslev Løve Apotek. Du bestemmer selv, hvornår det passer dig at blive vaccineret.

Vaccinens pris er 275 kr. + 99 kr. i vaccinationsgebyr

Vaccine mod herpes zoster - helvedesild

Du kan blive vaccineret mod helvedesild her på apoteket. For at blive vaccineret skal du have en vaccine telefonkonsultation med en læge. Link til booking nederst på siden.

Vaccinens pris er 1900 kr. per vaccine + 99 kr. i vaccinationsgebyr

Vaccinationsprogrammet består af 2 Shingrix vacciner med 2-6 måneders mellemrum herefter er man beskyttet i minimum 10 år

Vaccine mod TBE - flåtoverført hjernehindebetændelse

Tick Borne Encephalitis (TBE) overføres via inficerede flåter. Du kan blive vaccineret her på apoteket. For at blive vaccineret skal du have en vaccine telefonkonsultation med en læge. Link til booking nedenfor

Vaccinens pris er:

  • 470 kr. per vaccine + 99 kr. i vaccinationsgebyr for voksne fra 16 år - TicoVav
  • 450 kr. per vaccine + 99 kr. i vaccinationsgebyr for børn fra 5-15 år - TicoVac Junior

Primærprogram (3 doser):  

  • Første dosis, dag 0
  • Anden dosis, 1 måned efter den første dosis
  • Tredje dosis, 5-12 måneder efter anden dosis
Herefter:
  • Fjerde dosis, 3 år efter den tredje dosis
  • Derefter revaccination hvert femte år for < 60 årige og hvert tredje år  60 årige

Book telefonkonsultation

Dine oplysninger