Nyhedsbrev
At arbejde hos os

Vil du arbejde med mennesker? Og interesserer du dig for sundhed, medicin og lægemidler? Så bliv farmakonomstuderende hos os på Haderslev Hjorte Apotek fra 1. september 2024

Farmakonomer har kompetencer, der er efterspurgte i sundhedssektoren. Du vælger derfor en uddannelse med stor jobsikkerhed, hvor de fleste farmakonomer arbejder på et apotek eller et sygehusapotek. Farmakonomer har en bred viden om sundhed og medicin og er med til at sikre høj patient- og medicinsikkerhed. Farmakonomers rolle er af stor betydning for medicinbrugere, hvor de gennem rådgivning og dialog sikrer, at medicinbrugeren trygt anvender deres medicin eller henvises til andre steder i sundhedsvæsenet.

Om uddannelsen

På farmakonomuddannelsen tager vi afsæt i virkeligheden og skaber sammenhæng mellem teori og praksis, så du bedst muligt kan være med til at sikre høj patient- og medicinsikkerhed for brugere af medicin.

Uddannelsen varer 3 år har hyppig veksling mellem skoleophold på Campus Pharmakon i Hillerød og en praktisk del på uddannelsesapoteket. På uddannelsen støtter og coacher vores dygtige undervisere dig i, at du gennem din studietid får den læring, du skal have for at bygge et vidensfundament.

Læs mere på Farmakonomuddannelsen

Adgangskrav

Adgangsgivende uddannelser:

  • Studentereksamen (stx), højere forberedelseseksamen (hf), højere teknisk eksamen (htx), højere handelseksamen (hhx), eux-uddannelse (eux), international baccalaureate (IB), gymnasialt indslusningskursus for fremmedsprogede (GIF)
  • Social- og sundhedsuddannelse, trin 2, samt dansk C, naturfag C og engelsk D som specifikke adgangskrav.

Læs mere på Farmakonomuddannelsen

 

Er du interesseret?

Så kom ind og besøg os og tag gerne et CV med eller send en ansøgning til hjorte@apoteket.dk.

Vil du høre om uddannelsen eller apoteket, så spørg efter vores uddannelsesansvarlig Maja. Har du spørgsmål til, hvordan det er at være farmakonomstuderende, så spørg efter en af vores 6 farmakonomstuderende. Du er også velkommen til at ringe på 74 52 20 67.

Dine oplysninger